Aan de slag bij Jong Lijmwerken

Lijmen is een mooi vak, maar er is geen opleiding die je kunt volgen. Is het lijmvak dan zo makkelijk? Helaas denken veel jonge lijmers dat, maar het valt nog best tegen. Voldoende meters per dag zetten en daarnaast ook nog kwalitatief goed lijmwerk afleveren is geen makkelijke klus. Maar wij kunnen jou dat leren een bak aan ervaring en een ijzersterk team.

Leer een schitterend vak

Wil je je gaan verdiepen in het lijmvak, dan ben je bij ons op het goede adres. Alle jongens die nu voor ons werken, hebben het vak van Huib geleerd. Hij is gebrand op hard en secuur werken, maar vindt het ook heel belangrijk dat de werkvloer netjes blijft. Op die manier verlies je geen tijd aan het zoeken van je spullen en ontwijken van troep op de vloer, maar kun je lekker doorgaan met lijmen. Daarnaast geven die combinatie van factoren een gevoel van professionaliteit af richting de opdrachtgever en dat is natuurlijk goed voor eventuele toekomstige projecten.

Jong Lijmwerken

Perfectie tot in elk detail

Jong Lijmwerken

Gaan voor kwaliteit

Jong Lijmwerken

Altijd ruimte om te leren

Vaste ploegen en goeie sfeer

Veelal werken we met vaste ploegen, een lijmer en een kraanmachinist. Omdat je veel samenwerkt, raak je goed op elkaar ingespeeld en dat komt de snelheid en kwaliteit van het werk ten goede.

Maar omdat de sfeer in het bedrijf ook heel belangrijk is, doen we regelmatig leuke dingen met elkaar en vinden we het belangrijk dat je je gewaardeerd voelt in ons bedrijf.

Aan de slag

Ben je iemand die houdt van buiten werken? Die het niet erg vindt om vroeg op te staan en hou je van lekker doorwerken? Neem dan eens contact met ons op om kennis te maken.