Over ons

Leer ons kennen

Enthousiast, harde werker en een doorzetter. Zou je Huib kunnen omschrijven. Na jaren in vaste dienst te hebben gewerkt heeft Huib de Jong in 2011 de overstap gemaakt naar het starten van een eigen bedrijf.

Door zijn jaren lange ervaring in lijmwerk, heeft hij met zijn eigen bedrijf een goede naam opgebouwd binnen de lijm-wereld. Zowel voor opdrachtgevers, als voor jonge lijmers is hij een goede partner. Als opdrachtgever ben je verzekerd van kwalitatief hoogstaand lijmwerk, als jonge lijmer krijg je een top introductie in het lijmwerk en wordt je stap voor stap wijs gemaakt in het vak.

Lijmers zijn een slag apart. Je moet wel tegen een stootje kunnen als lijmer. Gelukkig hebben we een aantal betrouwbare, goede jongens voor ons werken.

Op dit moment hebben we 2 ploegen lijmers. Jongens die al jaren voor Huib werken, die tegen een beetje regen kunnen, die er van houden om buiten te werken.

De jongens zijn zelfstandig, maar weten dat ze een trouwe opdrachtgever hebben, iemand op wie ze terug kunnen vallen. Onderling vertrouwen binnen het team is erg belangrijk, openheid en eerlijkheid zorgt ervoor dat de lucht geklaard blijft en we met elkaar kunnen bouwen aan mooie projecten, maar ook aan het bedrijf.

arrow_back arrow_forward

Achter de schermen

Achter de schermen hebben we Nathalie, de vrouw van Huib, zij heeft een groot gedeelte van de administratie op zich genomen.